Welcome to our Rozanaa website

Wij vinden dat iedereen elke dag tijd heeft voor taart.

Wij vinden dat iedereen elke dag tijd heeft voor taart. Precies om deze reden is Rozanaa.nl – de grootste online taartbezorgingsdienst met beschermde druktechnologie – gecreëerd. Rozanaa.nl staat voor het samenkomen van familie en vrienden en enthousiaste gezichten door onze geweldige motieven en leuke taartcreaties. Wij als banketbakker en originele online taartenwinkel geloven dat het tegenwoordig voor sommige mensen moeilijk is om de tijd te nemen om te bakken. Daarom willen we hen helpen om het leven gemakkelijker te maken en de gewenste taart voor u te bakken.

IMG_0652
IMG_0658

Ons concept

Wij van Rozana.nl

bakken een verscheidenheid aan taarten en kleine gebakjes. Onze taarten en meer personaliseren we graag individueel met foto´s of logo´s, die onze voedselprinters maken op marsepein of fondant. Alles wordt gebakken en met de hand gemaakt door onze banketbakkers.

Naast onze zorgvuldige voedselproductie worden onze taarten in aangepaste verpakkingen verzonden. Voor ons bij Rozana.nl is het belangrijk dat de klant zijn of haar individuele taart volgens zijn of haar wensen gemakkelijk, snel en online kan bestellen. Voor de hobbybakkers onder ons hebben we ook taartgereedschap, decoratie en taarttoppers voor thuis.

Als we jouw interesse hebben gewekt, vorm dan jouw eigen mening en probeer onze enorme selectie van heerlijke taarten, cupcakes, cake-pops, brownies, muffins, macarons en nog veel meer!